Aspectes legals sobre la lactància 7 de nov

Jornada formativa impartida per Nuria Benito, advocada, sòcia i voluntària d’Amamanta, dirigida a professionals de la salut i mares/pares, que donarà a conéixer quina és la normativa actual quant a mesures de protecció, promoció i suport de la lactància. Per a això, en esta trobada s’abordaran els principals aspectes del permís per a la cura del bebé lactant, els drets laborals de les mares (disposar de temps i espai adequats per a l’extracció de la llet en el treball, importància de protegir la lactància materna enfront dels riscos laborals existents, etc.), o la lactància materna en públic.

La xarrada ha quedat grabada en YouTube, per a vore-la punxa l’enllaç.

Esta xarrada formativa tindrà lloc el dimarts 7 de novembre a les 17h, en la sala d’actes del Col·legi Oficial d’Infermeria de València, Carrer Polo i Peyrolón, 59. És necessari preinscriure’s abans del 3 de novembre en clactancia@cecova.org, triant modalitat presencial o l’opció en línia.

La Comissió per a la Humanització en la Lactància i el Naixement, creada recentment en el Consell d’Infermeria de la Comunitat Valenciana(CECOVA), després de la signatura del conveni de col·laboració amb la Iniciativa per a l’Assistència en el Naixement i la Lactància “IHAN”, és la responsable de l’organització d’esta jornada/taller.

La Comissió naix amb l’objectiu principal d’abordar tots els temes que es generen respecte al foment de la lactància materna, promocionar els estàndards de qualitat en la lactància materna, fomentar bones pràctiques dels i les professionals de la salut basades en l’evidència científica i promocionar la formació dels professionals i de la comunitat, ampliant els seus coneixements dins d’un marc ètic i legal.

Pots veure la programació completa de la jornada formativa en este cartell: