Conferència d’Alberto Soler: Educar en Igualtat a Mislata

El Taller d’Amamanta Mislata ha organitzat la conferència ‘Educar en Igualtat. Claus per a una educació de xiquetes i xiquets sense biaix de gènere’, de la mà d’Alberto Soler, psicòleg, divulgador, i benvolgut col·laborador d’Amamanta des de fa anys.

Alberto és psicòleg, fundador i codirector de la Clínica de psicologia Alberto Soler, de València, al costat de la seua dona Konxín Roger (sòcia d’Amamanta). Tots dos són responsables del videoblog: Píndoles de Psicologia, en el qual cada setmana tracta un tema diferent relacionat amb el creixement personal i la criança dels fills. És autor al costat de la seua dona Konxín de 2 llibres per a acompanyar la criança respectuosa i l’educació dels nostres fills: ‘Fills i pares feliços’, ‘Xiquets sense etiquetes’; i de 2 contes: ‘Tinc por’ i ‘Tinc un nus en la panxa’.

Esta conferència que hem englobat dins de les activitats que ofereix l’ajuntament de Mislata en la seua programació de les 25 Jornades sobre Violència de Gènere, pretén construir una societat més justa, igualitària i equitativa, a partir de canvis en nosaltres mateixos i en l’educació dels nostres fills i filles. Durant la xarrada s’abordarà el rol del pare/mare com a agent actiu de la criança i el seu paper en la família com a part necessària per a una educació integral orientada a la igualtat.

Podràs gaudir, aprendre i compartir sobre este tema dissabte que ve 18 de novembre a les 10.30 hores en el Saló d’Actes de la Casa Sendra (Escola d’Adults), situat en la C/ San Pedro, 11 de Mislata (CANVI DE LLOC). Per a assistir has d’apuntar-te en el mail inscripciones@amamanta.es indicant nom i cognom dels adults assistents; si eres sòcia, indica-ho. L’aforament és limitat, però les sòcies d’Amamanta sempre tenen prioritat. La xarrada no es grava.

Durant la conferència oferirem el racó de les sòcies d’Amamanta en què podràs obtindre el calendari i l’agenda de 2024, a més tindrem els llibres d’Alberto Soler, per si vols que te’l signe en finalitzar.