Calendari d’Amamanta de 2024

Dissabte passat va tindre lloc la presentació del nostre calendari 2024 “L’ART D’ALLETAR”
Un any més continuem innovant buscant maneres de promocionar i visibilitzar la lactància materna des de la imatge de la dona que alleta.

En aquesta ocasió hem representat la lactància a través de grans obres d’art: des de la Venus de Milo fins a Picasso, sense poder deixar d’enamorar-nos amb la portada El Bes de Klimt. Pots veure el vídeo de presentació punxant l’enllaç.

El calendari és gratuït per a les sòcies (així agraïm el suport incondicional que ens presten), si no eres sòcia o vols algun més, et demanem una aportació de 10 euros per exemplar per a ajudar-nos a costejar-ho.

Pots aconseguir el calendari en tots els esdeveniments que organitze Amamanta, encarregant-lo a través del teu taller de lactància, en la seu de Vilamarxant o podem enviar-te’l per correu. Si eres de València, consulta els nostres Punts de Lliurament.

En cas d’enviar-ho per correu demanem que ens ajudes amb les despeses d’enviament, que són de 3,50 euros per a enviament ordinari i 7,50 si ho prefereixes certificat (permet fer seguiment). Necessitem també una adreça postal on tingues la seguretat que es pot realitzar el lliurament, sobretot si tries l’enviament ordinari ja que el paquet no cap en la bústia, s’ha de donar en mà i no volem que es perda, ja que en aqueix cas no és possible reclamar-lo.

Per a realitzar el pagament entra en l’enllaç Fes-te sòcia i tindràs la informació que necessites (pots fer-ho per Bizum o transferència).

Per a demanar-ho escriu-nos a secretaria@amamanta.es

Coneix a l’equip responsable que tinguem un Calendari 2024 tan preciós.

Nuria Cardona, Paco Barreda (Fotògraf), Ana Vicente i Reme García
Els nostres meravellosos col.laboraors i col.laboraores