Amamanta rep el premi a la millor comunicació en el congrés de Fedalma

Els dies 6 i 7 d’octubre es va celebrar de nou el congrés organitzat per FEDALMA. En este cas les amfitriones van ser les mares del grup Almamar de Còrdova i el lema del congrés va anar “Teixint xarxes per la lactància materna”.

Maria José Lerma, responsable del pràcticum de psicologia en els nostres tallers i Raquel Sarabia, assessora i responsable del voluntariat hospitalari, van acudir com a representants de Amamanta. Fent gala al seu nom allí es van estrényer llaços amb altres mares i professionals que des de diferents ciutats s’uneixen per a fer pinya per una causa comuna, el suport a la lactància materna.

Va ser un temps sobretot d’aprenentatge, en un ambient alegre i amistós, on va haver-hi també temps per a la música, l’humor i l’amistat amb altres dones .

Com a colofó la nostra companya Maria José Lerma, va preparar una comunicació oral titulada “TALLERS de LACTÀNCIA: Xarxa Orgànica de Salut Emocional, Física i Mental que va ser la guanyadora de la millor comunicació en l’apartat de grups de suport.