Xarrada-taller ‘Respectar-se a una mateixa’ tancament pràctiques de psicologia en tallers

El pràcticum de psicologia en tallers d’Amamanta d’aquest curs arriba a la seua fi i les nostres alumnes han volgut oferir aquesta xarrada-taller per a les mares que han conegut durant aquests mesos a través dels tallers, com a tancament a tot l’aprés durant aquesta bonica experiència.

L’embaràs i la lactància són etapes de continu canvi on podem sentir-nos especialment vulnerables. La voràgine del dia a dia i les nostres expectatives sovint juguen en la nostra contra i amb freqüència ens desatenem a nosaltres mateixes. L’objectiu d’aquesta xarrada és aprendre a comunicar a l’entorn les nostres necessitats. Per a això, posarem el focus en el nostre interior i emprarem exemples pràctics vistos en els tallers. Això no és un discurs estàndard sobre habilitats comunicatives, és una reflexió guiada on posarem en escac els pensaments negatius automàtics. Perquè una maternitat respectuosa, part del respecte cap a una mateixa.

Si t’abelleix acompanyar-nos, podràs fer-ho de manera en línia el dilluns 15 de maig a les 17.30h, dimecres 17 a les 11h i divendres 19 a les 11h, des dels tallers virtuals, si no t’has connectat mai, demana les claus per a fer-ho des del correu inscripciones@amamanta.es

A més podràs gaudir-la de manera presencial el dijous 18 a les 17h en el taller de lactància de Mislata (Casa de la Dona)