Xarrada ‘Higiene del somni’ en CS Font Sant Lluís

El taller del Centre de Salut Font de Sant Lluís, a València, ha organitzat aquesta interessant xarrada sobre higiene del somni, que tindrà lloc el dilluns 15 de maig a les 18.30h, en la sala d’actes 2n pis del centre de salut, a càrrec del Dra. Blanca Selva, pediatre del Centre de Salut Font de Sant Lluís.

Si vols saber com practicar la higiene del somni amb el teu fill/a et convidem a acudir a aquesta xarrada, en la qual aprendrem que el somni es troba sotmés a una lenta maduració, amb notables diferències entre el somni d’un nounat i el d’un bebé de sis o 12 mesos… Parlarem sobre els canvis fisiològics que provoquen horaris de somni erràtics en els bebés, com la necessitat d’alimentar-se durant la nit, els despertares nocturns, la dentició, l’angoixa per separació o els primers passos. Es compartiran alguns consells que són fonamentals per a acompanyar als més xicotets a desenvolupar uns bons hàbits de somni perquè “tots” puguem dormir millor.

Es tracta d’una activitat oberta i gratuïta que ofereix Amamanta a través dels seus tallers. Per a assistir a aquesta xarrada, no necessites inscriure’t.