Xarrada En línia ‘La importància de dir el que sents’

Al llarg de la maternitat, les mares s’enfronten a una sèrie de diferències amb els seus sers estimats. Això pot generar discussions i un conflicte amb familiars, parella, o amics. Moltes vegades es decideix callar per a evitar aqueixa futura discussió, i pot ser que a curt termini funcione, però a mesura que passe el temps envairan les emocions negatives com a enuig, impotència i dolor. En aquesta xarrada s’abordarà la manera de no buscar tindre raó, sinó saber que podem estar equivocats, des de la calma, mantenint una conversa amb diferents punts de vista per a aconseguir l’enteniment i amb això solucionar les possibles discrepàncies.

Aquesta xarrada-taller serà conduïda per Alicia Domínguez alumna del Practicum de psicologia en tallers d’Amamanta, en format en línia des de l’aplicació zoom, el dimecres 10 de maig a les 11h. Per a connectar-te a la xarrada n’hi ha prou amb escriure un correu electrònic per a rebre l’enllaç al taller virtual, a inscripciones@amamanta.es. Les persones que ja es connecten als tallers virtuals no necessiten realitzar inscripció.