Xarrada sobre ‘Programa de salut i vacunació infantil’

El Centre de Salut Font de Sant Lluís, de València, ha organitzat aquesta interessant xarrada sobre el programa de salut i vacunació infantil, que tindrà lloc el dilluns 22 de maig a les 18.30h, en el 2n pis del Centre de Salut.
Conéixer les activitats preventives relacionades amb els estils de vida adquirits durant la infància i adolescència és fonamental per a previndre les principals causes de mortalitat en l’adult, per la qual cosa aquesta xarrada informativa és de gran importància per a millorar la salut dels nostres futurs adults. El programa de salut infantil compta amb una mesura preventiva fonamental: la vacunació, la qual ha permés salvar nombroses vides. Si la quantitat de persones vacunades disminueix, el percentatge de la població immune a la malaltia també disminueix, la qual cosa augmenta la freqüència de la malaltia, especialment entre els grups més vulnerables, com la població infantil.
A vegades, el programa de salut infantil pot resultar confús per a alguns pares, ja que se’ls sol·licita que acudisquen en moments en els quals no perceben cap problema en el xiquet/a, mentre que en uns altres se’ls indica que no és necessari acudir al pediatre per problemes banals. Quant a les vacunes, és comuna que els pares tinguen preguntes sobre la seua seguretat, els efectes secundaris i la quantitat de vacunes que s’apliquen simultàniament.
En aquesta xarrada la Dra. Mª Jesus Marabotto i Angeles Garrigos pediatra i infermera del centre de Salut Font de Sant Lluís, parlaran del programa de salut infantil i el seu impacte en el desenvolupament i benestar físic i mental dels nostres fills/as, i també respondran a les preguntes freqüents dels pares sobre les vacunes.
Es tracta d’una activitat oberta i gratuïta que ofereix Amamanta a través dels seus tallers. Per a assistir a aquesta xarrada, no necessites inscriure’t.