Xarrada sobre ‘RCP i maniobres de desobstrucció’

Donat l’èxit d’assistència de la xarrada realitzada al maig, el Centre de Salut Font de Sant Lluís, de València, torna a oferir aquesta interessant xarrada sobre reanimació cardiopulmonar bàsica i maniobres de desobstrucció de la via aèria, el dijous 1 de juny a les 18h, en la sala d’actes (2n pis) del centre de salut, a càrrec del Dr. José Luis Tortajada.

José Luis Tortajada, és pediatre del Centre de Salut Font de Sant Lluís. En aquesta xarrada ensenyarà als pares a reconéixer un episodi d’ennuegada, i posterior asfíxia, i conéixer les maniobres bàsiques de desobstrucció de la via àrea per a actuar ràpida i adequadament. Un tema de gran interés que convé que coneguen especialment aquells pares els bebés dels quals iniciaran en breu l’alimentació complementària

Es tracta d’una activitat oberta que ofereix Amamanta a través dels tallers de lactància. Per a assistir és necessari apuntar-se en el correu inscripciones@amamanta.es