Amamanta en la I Jornada de Lactància Materna per a professionals del HGU d’Elda

‘Cantar i lactar, tot és començar’ és el títol triat per a donar nom a la primera Jornada de Lactància Materna organitzada per la Comissió de lactància de l’Hospital General Universitari d’Elda per al dimecres 24 de maig de 9 a 13.30h.

Aquesta jornada dirigida als professions està oberta també a les assessores, grups de suport i altres persones amb interés en la lactància materna. Es pot assistir presencialment o seguir-la per streaming emplenant el formulari: https://forms.gle/PEBoGiZvPZgXiBUx5 o amb el QR del cartell.

Amamanta participarà en la tercera taula “Lactar” amb la ponència: “Amamanta, tallers de lactància, treballant en xarxa cap al pas 10 de la IHAN-UNICEF.” Et deixem el programa de la jornada (pots descarregar-lo també en pdf punxant ací)

9.00 OBERTURA JORNADES
9.30 TAULA “COMENÇAR”

  • Afavorir l’inici de la lactància materna. PONENT: Raquel Hernández. Secretària comissió lactància materna i comare HGU Elda.
  • Recursos a favor de la lactància materna. PONENT: Letícia Martín. Vicepresidenta comissió lactància materna i MAP CS Marina Espanyola.
  • Pell amb pell i lactància, també en cesàries. PONENT: Lorena Picón. Comare HGU Elda.

10.30 TAULA “ALLETAR”

  • Humanització i cures en el servei de nounats. PONENT: Yolanda Álvarez García. Resident 2n any Pediatria.
  • Mastitis: derrocant mites. PONENT: Marta Cuenca. Mèdic Atenció Primària CS Ibi-II.
  • El frenet sublingual és una moda? PONENTS: Cristina Esteve. Presidenta comissió lactància materna, infermera HGU Elda, assessora lactància. Beatriz Hernández. Vocal comissió lactància materna, infermera HGU Elda, assessora lactància.

11.30 PAUSA – CAFÉ
12.00 TAULA “CANTAR”

  • Funcionament de la Consulta de Lactància Materna. PONENT: Rosa Bernabeu. Infermera responsable consulta lactància, matrona i IBCLC.
  • AMAMANTA: tallers de lactància, treballant en xarxa cap al pas 10 de la IHAN-UNICEF. PONENT: Bàrbara Birigay Gil. Grup de suport AMAMANTA.
  • La lactància és de les mares. PONENTS: Julia Hidalgo Coloma. Beatriz Sánchez Sánchez.

13.30 COMIAT I TANCAMENT

A més, el mateix dia i de manera simultània Amamanta participarà en la “ I Jornada de grups de suport a la lactància a Tenerife: teixint la xarxa que volem” organitzada per la Comissió de Lactància Materna de la Gerència d’Atenció Primària de Tenerife. A aquesta jornada només es pot assistir presencialment, si estàs interessada escriu-nos perquè t’informem (descàrrega el programa en pdf punxant ací)