Jornada Assessores Amamanta en Vilamarxant

Amamanta et convida a participar en aquesta Jornada que ha organitzat per al dissabte 20 de maig en el Centre de Convivència de Vilamarxant, amb la idea de conéixer el treball d’acompanyament a la lactància, a les mares i a les famílies que realitzen les assessores d’Amamanta. És un espai per a compartir, per a reflexionar, un espai per al creixement personal.

Comptarem per a això amb la presència d’Isabel Aler, sociòloga, lactivista, i una de les promotores de les jornades de Jaca, sobre la maternitat conscient. Ella ens proposa una jornada centrada en “PRESENCIAR, ATENDRE, ACOMPANYAR: ALLETANT UN MÓN MILLOR”, per a aprendre, compartir i reflexionar juntes com acompanyar a la mare, des de la presència i la no intervenció.

La jornada està plantejada en 3 parts amb 2 intermedis (pausa-café i menjar), començarem a les 10h (preguem màxima puntualitat) i està previst finalitzar a les 18h. Aquelles persones interessades a participar i conéixer el treball d’acompanyament, poden fer-lo prèvia inscripció al correu electrònic inscripciones@amamanta.es

Aquesta activitat compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilamarxant.