Jornada formativa ‘Acompanyar el dol gestacional, perinatal i neonatal. Lactància en dol’

Què hi ha darrere d’una papallona blava 🦋 a la porta de l’habitació d’un hospital en la planta de maternitat? Dolor, duel, silenci, soledat… Des d’Amamanta, hem preparat aquesta jornada formativa, el pròxim dia 3 de juny de 2023 a les 10 hores en el Centre “El Portalet” d’Alboraia, on abordarem aquest tema de la mà de Nubesma, amb la participació de Rosa Ana Bonora, psicòloga de l’associació i encarregada de donar suport emocional a les famílies i formació a assessores i sanitaris, i amb Lorena Ruiz, mare de Diego que va morir en un part prematur a les 23 sdg. Des de llavors dona el seu testimoniatge i col·labora en l’elaboració dels protocols necessaris per a humanitzar i visibilitzar tot el procés.

La xarrada és oberta i gratuïta, no és necessari inscriure’s.