Taller temàtic sobre ‘La volta al treball remunerat’ en la Lloma Llarga

Amamanta t’ofereix aquest taller temàtic, per a poder compartir i expressar les preocupacions i inquietuds que genera tornar a treballar fora de casa, després del permís de maternitat. Parlarem del que suposa la separació del nostre bebé, les sensacions de tornar a “ser productives” (potser havíem deixar-ho de ser-ho?), com mantindre la lactància, etc.

Comptarem per a aquest taller amb les mares veteranes del Taller de la Canyada, que podran compartir la seua experiència, i amb l’equip de pediatria del centre de salut de la Lloma Llarga. A més en aquesta ocasió, ens acompanyarà Nuria Benito, advocada, voluntària d’Amamanta i encarregada del projecte d’Assessorament legal que ofereix l’associació. Núria ens podrà resoldre els dubtes legals que sorgisquen al llarg del taller.

Aquest taller temàtic serà el 24 de maig a les 16h en en Centre Cívic de la Lloma Llarga (també conegut com Valterna), darrere del centre de salut.

És obert i gratuït, no necessites inscripció. En cas de completar-se l’aforament de la sala, es donarà prioritat a les sòcies d’Amamanta.

Per a més informació podeu escriure per whatsapp a Laura Serra 617 80 98 76