Xarrada ‘Sentiments de culpa associats a la maternitat’. La Canyada

Un dels successos vitals on més culpa se sent, és la maternitat, ja que s’exerceix un rol que demanda molta responsabilitat. És aquesta mateixa exigència la que ens farà experimentar aquest sentiment de culpa amb relativa freqüència i intensitat, sobretot en les primeres etapes de desenvolupament evolutiu, on entenem que la vulnerabilitat del bebé és major. Aquesta xarrada té com a objectiu principal entendre com funciona el nostre cervell, per a poder entendre al mateix temps com es generen els sentiments de culpa. A més, parlarem de diferents tècniques psicològiques que podem utilitzar per a enfrontar aquests sentiments de culpabilitat, ho farem acompanyades d’Alicia Domínguez, la nostra alumna del Pràcticum de psicologia, qui ens acompanya cada dijous en el taller.

La xarrada tindrà lloc el dijous 20 d’abril a les 11h, en l’espai del taller de lactància, en la sala d’actes del Centre Social de la Canyada. És oberta i gratuïta, no necessites inscriure’t prèviament.