Xarrada de ‘Porteig segur’ al Perelló

Des d’Amamanta et proposem aquesta interessant xarrada teorico-pràctica sobre Porteig segur.
Portear al nostre bebé ens permet fer les tasques quotidianes del dia a dia alhora que satisfem les necessitats fisiològiques del nostre bebé, afavoreix la lactància, enforteix el vincle del bebé amb el seu cuidador…. Aquests són només alguns exemples del que ens dona el porteig.
Però… tots els porta-bebés són ergonòmics i segurs per a nosaltres i els nostres bebés? La realitat és que no….
Al llarg de la xarrada parlarem de la importància del porteig per al correcte desenvolupament dels nostres bebés. Explicarem com ha de ser un bon porteig per a que siga beneficiós tant per al bebé com per al portador tenint en compte l’ergonomia. També desmentirem mites relacionats amb el porteig i aprendrem a diferenciar un porta-bebé ergonòmic d’un que no ho és. I finalitzarem familiaritzant-nos amb els tipus de porta-bebés que podem trobar en el mercat i veurem exemples d’ús.

La xarrada serà a càrrec de Paula Gómez, educadora de porteig especialitzada en NNEE, el dimarts 25 d’abril a les 10.30h en el Taller de lactància del Perelló, situat al Centre de Convivència, C/ De les Dunes 9, del Perelló, València.
Pots vindre acompanyada, de fet és molt interessant que acudisques amb la persona adulta que compartirà el porteig amb tu, així apreneu juntes. Porta el teu porta-bebé per a practicar.
La xarrada és oberta i gratuïta, agraïm que t’inscrigues per WhatsApp al número: 622 06 89 39.