Xarrada ‘Transmissió de microbiota i salut, rol de les mares i necessitats socials’ a la Canyada

Compartim el nostre cos amb trilions de microorganismes que, quan es mantenen en equilibri, contribueixen a mantindre’ns saludables. Durant el part hi ha una transmissió vertical matern-filial, una herència biològica que després es va modulant per altres factors com la lactància materna, la dieta o l’ambient amb la qual es nodreix la microbiota.

La cura de la microbiota és un tema de gran actualitat en la nostra societat actual, i en moltes ocasions, es troba relacionat amb la lactància materna i la primerenca edat.

Aquesta xarrada que oferim des d’Amamanta, té com a objectiu compartir coneixements i informació sobre la microbiota, i sobre com mantindre el seu equilibri per a estar saludables. Per a ella, comptarem amb Marta Calatayud, investigadora del Ramón y Cajal, Institut d’Agroquímica i Tecnologia dels Aliments (IATA)-CSIC. Marta, gran coneixedora de l’important paper en el desenvolupament, maduració i modulació del sistema immune, resoldrà tots els teus dubtes.

La xarrada tindrà lloc el dissabte 6 de maig a les 11.30h en el Centre Social de la Canyada, en la sala d’actes (primer pis). És oberta i gratuïta, no necessites inscriure’t.