Taula redona: ‘Violències en la maternitat, lactància i criança’ a Mislata

El Taller d’Amamanta-Mislata ha organitzat una taula redona per a tractar un tema de rellevància com és la Violència en la Maternitat, la Lactància i la Criança. Aquesta activitat està recollida en la programació de les XIX Jornades contra la Violència de Gènere de 2022 que organitza l’Ajuntament de Mislata a través de la seua regidoria de la Dona i Polítiques d’Igualtat i la Casa de la Dona.

En la taula redona comptarem amb la representant del taller de lactància Olga Sierra, que introduirà el tema de les Violències que s’exerceixen contra la dona en les etapes de la seua maternitat i que moltes vegades es desconeixen, s’evita parlar d’elles i s’oculten com a mecanisme protector, perpetuant que continuen realitzant-se en el temps.

Comptarem a més amb dos ponents de luxe com són Sara Jort, psicòloga perinatal membre actiu del Part és Nostre i Nuria Benito, advocada especialitzada en Dret de Família i Dret del Treball, sòcia i voluntària d’Amamanta, els qui desenvoluparan des de la seua professió i experiència, el tema proposat per a la taula de debat.

La trobada tindrà lloc el dijous 24 de novembre a les 17.30h a la Casa de la Dona de Mislata. L’assistència és gratuïta i lliure fins a completar l’aforament. Pots consultar la resta de la programació de l’Ajuntament de Mislata: