Taller de tallers de lactància. En línia

Divendres que ve 23 de setembre a les 17.30 h des d’Amamanta realitzarem un Taller de tallers de lactància. En aquesta ocasió per a afavorir l’assistència d’assessores i persones amb interés en els tallers de fora de València, ho oferirem en espai virtual a través de la plataforma Zoom, amb ID 893 3826 8922.

Aquestes reunions de taller de tallers (Tdt) es realitzen cada 2 mesos per a donar suport, impulsar i promoure la creació de tallers de lactància. Participen les assessores i professionals que estan al capdavant de tallers, o aquelles que tenen interés en el funcionament o a posar en marxa un nou taller. Un espai per a compartir experiències del taller, donar-nos suport les unes a les altres, compartir, …. en suma, cuidar-nos per a poder cuidar.

Pots conéixer una mica més sobre el Taller de tallers (Tdt) punxant l’enllaç.

La participació és oberta i gratuïta, no és necessari inscriure’s però si que agraïm que ens aviseu de la vostra assistència escrivint al correu electrònic: secretaria@amamanta.es.
Us esperem.