Aquest estiu trau la #tetaalafresca

Com cada estiu des d’Amamanta volem visibilitzar la lactància inundant les xarxes socials de refrescants imatges de lactància: a la platja, la piscina, la muntanya, al carrer…. Perquè qualsevol lloc és bo per a alletar als nostres xicotets quan demanen mamella.

Si t’abelleix participar en la campanya, envia la teua foto de lactància a l’estiu per correu electrònic a secretaria@amamanta.es, a més de la foto necessitem el teu consentiment per a publicar-la en xarxes (amb la finalitat de promocionar la lactància materna), i un xicotet text amb el vostre nom, on esteu, o el que el moment o la lactància us suggereix. Per favor no pixeles la foto, hi ha formes més boniques i naturals que no aparega la teua cara o la del teu bebé. Nosaltres anirem publicant-les en les nostres xarxes al llarg de l’estiu, amb l’etiqueta #tetaalafresca, sempre us avisarem per mail quan es publique.

I recorda, la lactància és un dret teu i del teu bebé, que res ni ningú us impedisquen gaudir-ho. Et deixem l’article elaborat per la nostra advocada Nuria Benito, perquè el conegues i tingues recursos amb els quals reaccionar davant una desagradable situació.