Trobada-Taller a Cullera

Des d’Amamanta estem treballant en el naixement d’un nou taller de lactància a Cullera, per això t’oferim aquesta trobada perquè ens conegues, conegues Amamanta, els tallers i a les assessores que faran possible que cada setmana s’acompanye la lactància materna.

En aquesta trobada, al qual estan convidades les embarassades, mares amb els seus bebés i acompanyants, es formarà el grup inicial que podrà estar connectat i informat del moment en què el taller setmanal es pose en marxa i l’espai on es realitzarà. Com sempre, serà un espai públic, municipal i gratuït. Perquè la lactància i els tallers són prevenció en salut, física emocional i mental, i han d’estar a l’abast de tota la ciutadania.

T’esperem el divendres 24 de juny a les 18.30h, al Parc de Sant Antoni (conegut per parc dels patos), Avinguda del País Valencià 65 de Cullera, porta la teua mantenta. Més informació per WhatsApp al 654559534 i 696514004.

REPETIM TROBADA EL DIVENDRES 8 DE JULIO A les 18H!!!! en el mateix lloc: