Necessita el meu bebé una mamà perfecta? xarrada en el Taller de la Canyada

A vegades la maternitat porta amb si una motxilla carregada de culpa, autoexigències i inseguretats. En aquesta xarrada obrirem aqueixa motxilla i observarem de prop totes aqueixes idees que no ens deixen gaudir plenament de la nostra maternitat.

Ho farem de la mà de Natalia Casaña, alumna del pràcticum de psicologia de la UNED, que aquest curs ha estat participant en els tallers d’Amamanta. Natalia és a més mare, assessora de lactància i una de les representants del taller de Benimámet. A més està completant les seues pràctiques per a convertir-se en voluntària hospitalària.

Si estàs embarassada o ja tens al teu bebé en braços, no et perdes aquesta xarrada, t’esperem el dimarts 28 de juny a les 11h en el Taller de la Canyada, en la sala d’actes del Centre social, juntes revisarem i sanarem allò que no ens permet gaudir la nostra maternitat.

La xarrada és oberta i gratuïta, no requereix inscripció.