Trobada de mares en Alacant

Des que en 2020 la pandèmia canviara les nostres vides i nasquera el Taller Virtual d’Amamanta, han sigut moltes les mares d’Alacant que han participat en els nostres tallers. Dos anys més tard i amb una situació més favorable, hem vist l’ocasió de retrobar-nos amb elles presencialment, ajuntar-nos, abraçar-nos, veure com han crescut els bebés.

Per això hem planejat aquesta Trobada-Taller de lactància el dilluns 20 de juny a les 19h, al jardí de la Universitat d’Alacant, al costat de l’estàtua de la mà, ens acompanyaran dues de les nostres assessores Toya i Paula. Per descomptat, pots vindre acompanyada, porta la teua manteta per al sòl. Si tens algun dubte pregunta a Toya (625752683).

Qui sap si aquesta trobada pot ser la llavor d’un nou taller setmanal, t’agradaria?