“Ja és ací, estic de part” Xarrada en línia

Aquesta xarrada- taller va dirigida a dones, mares i acompanyants que estiguen interessades a conéixer una mica més sobre el procés del part. Tant per a la sanació de l’enllumenament com tal, com per a dones embarassades, que estan a punt que arribe, aqueix esperat dia.

El part és un moment especial, i cada dona el viu d’una forma molt diferent. Amb aquesta xarrada – taller es pretén donar a conéixer informació sobre la preparació al part, les expectatives que moltes vegades ens posem i ens frustrem al no poder complir-se com nosaltres volíem, i finalment, per a les mares que ja han parit, per mitjà de l’escriptura i la veu, compartint la seua experiència de part entre nosaltres, es pretén alleujar aqueixes càrregues traumàtiques que queden després de parir. Canviant la nostra percepció de les coses, podem transformar una feblesa, en la nostra major fortalesa.

Aquesta xarrada – taller, s’enfoca en aquelles dones que, després del seu part, hagen viscut una experiència dolorosa i negativa, tant per a dones que ja hagen passat per aquesta experiència, o que falte molt poquet per a això. Dones, mares i acompanyants, us esperem per a compartir entre totes i tots, una vesprada de xarrada i sanació. Cal ressaltar, que aquesta xarrada és per a posar consciència en el fet de parir, revisant les nostres expectatives i les realitats que hem passat moltes, no obstant això, el part és una experiència única, que ningú podrà dir-te com serà el teu.

Per a aquesta reunió comptarem amb els coneixements aportats per Ana González, mare i alumna del pràcticum del màster en Estudis Internacionals de la Pau, Conflictes i Desenvolupament, de la Universitat Jaume I de Castelló.

T’esperem el divendres 1 de juliol a les 17.30h a través de la plataforma zoom, amb ID 893 3826 8922, aquesta activitat és oberta i gratuïta i no és necessària inscripció prèvia.