‘Lactància, fertilitat i embaràs’ taller temàtic en línia

Les dones que fan lactància en tàndem (dos bebés alletats alhora de diferents edats), han hagut de passar per l’embaràs sense deslletar al seu bebé. Unes altres s’han quedat embarassades per sorpresa durant el període de lactància. Si això és possible, Per què ginecòlegs i clíniques d’infertilitat continuen pressionant a les dones per a deslletar quan volen tornar a ser mares?

Com senten i com viuen les dones aquesta pressió que mescla el desig de tornar a embarassar-se i la pena per deixar una lactància gaudida.

Per a tractar aquests temes, per a informar-nos, escoltar-nos i acompanyar-nos, hem preparat un Taller temàtic on parlar lliurement, sense judicis, des del respecte a la decisió de cadascuna. T’esperem el 13 de maig a les 17.30h per Zoom ID 893 3826 8922. La participació és oberta i gratuïta. No és necessari inscriure’s. No es grava.