Punts d’informació Amamanta 2022

Des d’Amamanta volem estar prop de les nostres sòcies i prop de les persones que encara no ens coneixen. Per això us anirem proposant “Punts d’informació” itinerants, que ens permeten estar prop de la gent, amb totes les mesures de seguretat vigents a cada moment.

En els Punts d’Informació, t’acostarem el nostre “racó de les sòcies”, on podràs trobar el calendari Amamanta de 2022 (si eres sòcia pots aprofitar per a portar-te el teu), agendes, màscaretes, motxilles, xapes… A més t’oferirem informació sobre lactància i sobre les activitats que estem realitzant. Els Punts d’Informació es realitzen de manera puntual i cada vegada en un lloc diferent, són espais segurs, a l’aire lliure.

No podrem abraçar-nos, però sí sentir-nos més prop de tu. Si eres sòcia, vine i et regalarem el calendari, si no ho eres, anima’t a associar-te i col·laborar en aquest projecte solidari i necessari.

PUNTS D’INFORMACIÓ D’AMAMANTA 2022:

MISLATA. 6 de Maig, dijous d’11 a 16h al parc de la Canaleta, en la Trobada d’Associacions de Dones de Mislata. Hi haurà tallers, ball de porteig i paella.

L’ELIANA. 30 d’Abril, dissabte de 10 a 16h en la Plaça de l’Ajuntament. Coincidint amb la I Fira d’Associacions. Amb diferents activitats i paella popular per als assistents, més informació

SAN ANTONIO DE BENAGÉBER. 9 d’Abril, dissabte de 10.30 a 14h. Coincidint amb la Fira d’Associacions. Diferents activitats per a les famílies. Consulta la Programació. Plaça de l’ajuntament.

MISLATA. 10 Març, dijous de 17 a 19h. Enfront de la Casa de la Dona. Dins de les celebracions pel 8M, amb Flashmob i taller de lactància a l’aire lliure.

ALBORAIA. 5 Març, dissabte d’11 a 13h. Passeig Aragó. Dins de les celebracions pel 8M, amb activitats per a les famílies, taller de xapes d’Amamanta.