Xarrada “Pensa bé per a viure millor” a Mislata

La Regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Mislata, ofereix aquesta interessant xarrada “Pensa bé per a viure millor”, a càrrec de la psicòloga de la UPCAA-Mislata, Sonia Espinosa. Sonia ens parlarà de com enfocar la nostra vida de manera positiva i realista, ja que els nostres pensaments influeixen en la nostra salut física, mental i emocional.

La xarrada es realitzarà de manera presencial el 10 de febrer a les 18.30h a la Casa de la Dona. A més es podrà seguir també en format en línia. El Taller d’Amamanta-Mislata en la seua organització.

La xarrada és oberta i gratuïta, pots acudir acompanyada, en tindre l’aforament limitat necessitem fer llista d’assistència per la qual cosa és necessari inscriure’s per correu electrònic a inscripciones@amamanta.es, indicant el nom de les persones que assistiran, telèfon i mail de contacte. La connexió en línia es pot seguir en directe per Zoom, amb ID: 893 3826 8922 (no es grava).