Assemblea General de Sòcies Amamanta

Com cada any, Amamanta organitza una Assemblea en la qual convoca a totes les seues sòcies per a rendir comptes davant elles de l’activitat realitzada i la gestió econòmica de l’any recentment tancat. A més de presentar les propostes per a aquest acabat d’estrenar 2022.

Tota aquesta informació la preparem amb molt d’afecte. És quan recollim totes les dades i les activitats, que ens adonem de la gran faena realitzada en només un any, i això que la situació sanitària ens ha limitat.

A més aprofitarem aquesta trobada per a realitzar el tancament de la XI edició del Curs d’Assessores de Lactància Materna que iniciem al setembre, agrairem la implicació de les alumnes, especialment d’aquelles que s’han convertit en assessores del nostre tallers i passarem a comunicar el premi al millor treball d’acompanyament presentat en el curs, un secret que portem setmanes guardant per a nosaltres i que per fi podrem compartir amb la guanyadora i la resta de les nostres sòcies.

Atés que seguim en una situació sanitària complicada, l’assemblea es realitzarà en format virtual, a través del nostre Zoom amb ID: 893 3826 8922, el dissabte 5 de febrer, a les 10 en primera convocatòria, i 10.30h en segona. L’ordre del dia serà:

  1. Lectura i aprovació de l’acta anterior
  2. Memòria Econòmica i d’activitats de 2021
  3. Proposta econòmica i activitats 2022
  4. Tancament XI Curs d’Assessores. Premi al millor treball
  5. Precs i preguntes.

T’esperem.