Xarrada sobre Sòl Pelvià en el Taller de lactància de Villena

El taller de lactància d’Amamanta-Villena, t’ofereix està xarrada sobre la importància de la cura del sòl pelvià durant l’embaràs i el postpart.

L’embaràs i el part són factors que predisposen a afeblir la musculatura perineal. És necessari que les dones coneguem el què és i com es pot recuperar en el postpart, amb això podrem evitar futures patologies i millorar la nostra qualitat de vida.

La xarrada es realitzarà en el Taller de lactància de Villena (Alacant), en l’Espai Jove el divendres 11 a les 11h, tan prompte es resolguen els dubtes sobre lactància. Serà a càrrec de la Fisioterapeuta Sandra Hernández.

Aquesta xarrada és oberta i gratuïta, per a controlar l’aforament de la sala és necessari inscriure’s en els telèfons 670 231 158 i 646 673 038