Taller temàtic en línia: Deslletar des del respecte

Es diu que quan naix un bebé, naix una mare i afegiria que també una lactància…

Igual que el bebé creix i es converteix en xiquet o xiqueta… La lactància, evoluciona, la relació entre mare i bebé canvia i passa per molts estats fins que, inevitablement, arriba la fi de la lactància.

Aquest final no té perquè ser traumàtic i hem de veure-ho com una cosa positiva, ja que, encara que és el final d’un camí meravellós també és el principi d’una nova forma de relació entre mare i fill.

Des d’Amamanta la nostra major meta és acompanyar a les mares perquè les seues lactàncies siguen exitoses, satisfactòries i duradores, però sabem que aquestes lactàncies tenen un final i que aquest final també necessita acompanyament, ja que, moltes vegades el deslletament desperta sentiments i situacions difícils de gestionar tant a nivell físic com emocional.

Encara que el deslletament té cabuda en qualsevol dels nostres tallers, t’oferim aquest taller especial en el qual tractar el deslletament sempre des d’un punt de vista respectuós, centrant-nos en trobar eines, per a dur-lo a terme de la millor forma per a tots dos, i sobretot intentant entendre i acompanyar tant les necessitats del xiquet com les de la mare.

Ja que, la lactància és cosa de les dues parts, mama i bebé, es aquesta diada, i ningú més, qui decideixen quan i com posar final a aquesta etapa.

Us convidem a participar en aquest meravellós viatge cap al principi d’una nova etapa.

Pots participar el divendres 28 de gener a les 17.30h, a través de la plataforma Zoom, amb ID 893 3826 8922, o punxant en l’enllaç. El taller és gratuït i no necessites inscriure’t prèviament. Recorda, els tallers temàtics no es graven.