Felices tetifestes

Finalitza un any de creixement per a Amamanta, en el qual hem crescut com a associació gràcies a l’expansió que els tallers virtuals ens han permés, acompanyant a mares i famílies de tota Espanya i també d’altres països.
Així, com ja vam fer en 2020, durant 2021 hem continuat mantenint la nostra activitat cada dia de l’any, des dels ja consolidats tallers virtuals, els tallers presencials, que han pogut tornar a obrir les seues portes, els que naixen nous en diferents barris i municipis, i des dels diferents canals de comunicació i trobada entre assessores i mares.

Esperem que aquest haja sigut un any de salut i felicitat en la teua llar i que així visques unes festes de calma, empatia i pau al costat dels teus éssers estimats. I desitgem que el 2022 ens porte el retorn al complet de tots els nostres tallers presencials, i allunye per a no tornar, aqueix virus que ens ha robat massa somriures amb la boca oberta, massa abraçades, massa carícies.

Bones festes i un molt pròsper any entrant.
Et deixem un vídeo que hem preparat amb molt d’afecte des dels nostres tallers: https://youtu.be/FL5gOngbn9U