Xarrada en línia ‘Vincles afectius: la importància de les relacions primerenques’

Les conductes d’afecte com són: amor, atenció, afecte, entrega, … dels cuidadors del bebé són essencials els primers anys de vida per a anar formant vincles afectius de qualitat. D’aquesta interacció el bebé anirà formant una sèrie d’esquemes mentals de si mateix i del món que l’envolta.
Els vincles afectius basats en l’amor són essencials per a una bona regulació emocional del bebé, ja que els proporcionen sentiment de seguretat emocional, consol i protecció.

De tot això ens parlarà Estibaliz Polo, alumna del Pràcticum de Psicologia que participa cada setmana en els nostres Tallers Virtuals, dins del cicle de xarrades formatives pensades en la maternitat, que ells i elles perceben a través de la seua participació en els tallers.

Aquesta xarrada està dirigida als cuidadors dels bebés, per a la mare, el pare o els avis.

T’esperem el divendres 26 de març a les 17h a través de l’aplicació Zoom, amb ID 869 6376 7378, no hi ha contrasenya, ni necessites inscriure’t. Com sempre aquestes sessions formatives són gratuïtes, l’aprofitament s’enriqueix amb la participació, així que no es graven.