El nostre Taller Virtual compleix 1 any

El dia 16 de març es compleix un any del nostre primer taller virtual. Una eina que va nàixer de la necessitat de poder seguir al costat de les mares i embarassades en un temps tan complicat i tan mancat de recursos d’acompanyament i suport a les mares que ens va portar la pandèmia.

Per això, per a celebrar-ho volem fer un Taller Virtual Especial Aniversari, en el qual puguem estar totes les que hem viscut aquesta experiència i compartir el que aquest nou tipus de taller ens ha aportat, com a assessores, com a mares, com embarassades, com a parelles…. Sens dubte hi ha centenars d’anècdotes i experiències que compartir, ens acompanyes?

Connecta’t el dilluns 15 de març a les 17h per zoom, amb ID 869 6376 7378, no hi ha contrasenya, ni necessites inscriure’t. No obstant això, si t’abelleix participar explicant-nos la teua experiència pots avisar-nos prèviament per correu electrònic abans del divendres a: secretaria@amamanta.es , d’aqueixa manera podem organitzar-ho millor.