Xarrada en línia: “Pors durant i després de l’embaràs”

‘El naixement d’un bebé representa un important canvi en diferents aspectes de la vida de la dona i de la seua parella. Suposa un repte que pot generar diferents estats emocionals, sentiments i percepcions segons l’experiència, les habilitats i la manera de ser de la persona per a afrontar les situacions noves. En general i sobretot en el cas de dones primerenques, durant i després de l’embaràs es generen moltes pors, dubtes i inseguretats que cal ser conscients d’ells per al benestar de la mare, de la seua parella i del nounat. És important que tant la dona com la seua parella consideren l’embaràs un procés natural, que cal viure amb plaer, satisfacció i expectatives positives de canvi.’

Sobre tots aquests temes ens parlaran Estibaliz Polo i Fran Crespo, alumnes del Pràcticum de Psicologia que participen cada setmana en els nostres Tallers Virtuals.

Una xarrada súper interessant que segur no voldràs perdre’t. Per això t’esperem el divendres 12 de març a les 17h a través de l’aplicació Zoom, amb ID 869 6376 7378, no hi ha contrasenya, ni necessites inscriure’t. Com sempre aquestes sessions formatives són gratuïtes, l’aprofitament s’enriqueix amb la participació, així que no es graven.