Xarrada en línia: “Autocura de la dona”

Què és l’autocura? Et sents culpable per desitjar temps per a tu? Com s’espera que donem amor, afecte, cures i protecció, si nosaltres mateixes no els rebem? Cuidar-se no és egoista, és necessari.

Això no vol dir que solament nosaltres importem o que per enfocar-nos en nosaltres descurarem dels nostres fills. I és que ser mare, malgrat ser una experiència meravellosa, pot ser molt complicat. L’esgotament físic i la càrrega mental originats per tot el que fem, incloent el treball invisible del dia a dia, pot acabar minvant la nostra salut emocional.

Amb aquesta xarrada-col·loqui, Neus Domenech i Belén Pontes, les nostres alumnes del Pràcticum de psicologia, pretenen que et regales temps de manyaga i escolta. Un lloc on respirar, connectar amb el present, compartir experiències i dubtes sobre el que sentim. Això no té la pretensió de donar una fórmula màgica que ens ajude amb els malabars quotidians sinó una estona d’autoexploració personal perquè trobem la nostra manera de cuidar-nos.

T’esperem el divendres 5 de març a les 17h a través de l’aplicació Zoom, amb ID 869 6376 7378, no hi ha contrasenya, ni necessites inscriure’t. Com sempre aquestes sessions formatives són gratuïtes, l’aprofitament s’enriqueix amb la participació, així que no es graven.