Vídeo Presentació calendari Amamanta 2021

Divendres passat 23 d’octubre va tindre lloc la presentació del Calendari Amamanta 2021. Es tractava d’un moment molt desitjat, no sols perquè en ell es revelava el secret més ben guardat de l’Associació (el tema del calendari i les imatges); també perquè ens oferia l’oportunitat de tornar-nos a reunir després de molts mesos, va ser el primer acte presencial que Amamanta organitzava des del confinament. És cert que l’aforament va ser limitat i vam haver d’adaptar-nos a les circumstàncies sanitàries i protocol·làries, però tots i totes gaudírem d’una vesprada súper emocionant. Fins i tot, aquelles persones que ho van seguir en directe des de casa a través del canal de YouTube.

Si no vas poder assistir a l’esdeveniment, si et vas quedar amb ganes de més, o si simplement encara no has vist la meravella de calendari d’enguany… No esperes més! Ací tens l’enllaç del vídeo resumen https://youtu.be/s62sms6qrwa


Si vols tornar a veure les inspiradores imatges del calendari, totes elles realitzades per Paco Barreda, punxa ací.


I recorda que tu també pots tindre el teu exemplar del calendari, al mateix temps que col·labores en la visibilització i la difusió de la lactància materna. Si és així, escriu-nos a secretaria@amamanta.es