Taller temàtic: El paper de la parella en la lactància

El naixement d’un bebé ve acompanyat de noves situacions desconegudes per a la parella fins a aqueix moment, on abans la convivència era per a dos, ara tot gira al voltant d’aqueix nou ser tan estimat i desitjat que sense proposar-s’ho porta amb si nous reptes, dubtes i situacions que la parella ha d’afrontar.

La nova mare ha passat per una transformació física i psicològica durant el seu embaràs i part, però la parella passa un procés diferent, sense canvis en el seu cos, que dificulten adaptar-se a una nova realitat, deixem de ser dues per a ser tres. Això fa que la parella a vegades se senta descol·locada, que no sàpia trobar el seu lloc, que no sàpia que s’espera d’ella, que no sàpia com acompanyar i fer costat a la mare que recentment s’estrena en el seu paper.

La criança és un tsunami d’emocions, canvis, indecisions, encerts i errors, per això, és necessari trobar el nostre lloc i un suport saludable i encertat perquè el paper de la parella és pilar fonamental per a la lactància i el benestar de la mare i el bebé.

Per això, hem volgut dedicar un taller especial per a les parelles, un espai per a tractar tots aquests temes, perquè se senten escoltats i escoltades, que compartisquen com se senten, els seus dubtes, les seues experiències, etc. Encara que des d’Amamanta sempre convidem a les parelles a participar en els tallers aqueix dia, ells i elles seran els protagonistes.

El taller temàtic serà el divendres 3 de juliol a les 17.30h mitjançant l’aplicació Zoom, amb ID 878 9238 8474. El taller és obert i gratuït no és necessari inscriure’s. NO es grava, perquè l’interessant d’un taller és participar en ell. Ens acompanyes?