Taller temátic online sobre Lactància Múltiple

La lactància materna requereix acompanyament, per això el taller de lactància és un gran recurs. Quan a més es fa amb més d’un bebé la situació pot complicar-se, sorgeixen molts dubtes, costa manejar-se, eixir de casa, … en aquests casos més que mai comptar amb el taller és absolutament necessari.

Per això hem organitzat un Taller temàtic dedicat a les lactàncies múltiples, on puguen participar, connectar-se, conéixer-se, compartir experiències, dubtes o inquietuds, les mamàs i papàs que tinguen dos bebés, o aquelles que alleten a dos bebés de diferents edats (tàndem), també per a dones embarassades que desitgen conéixer aquestes experiències.

El Taller temàtic es realitzarà el divendres 19 de juny a les 17.30h des de l’aplicació Zoom, de forma totalment gratuïta. Per a connectar-se no és necessari inscriure’t prèviament. La ID de la reunió és: 812 1788 2222