Col·labores amb nosaltres?

Les circumstàncies actuals ens han obligat a flexibilitzar el projecte del calendari Amamanta 2021.

Des que es va declarar l’estat d’alarma, Amamanta ha hagut d’adaptar-se per a poder continuar fent costat a les mares i a les famílies que opten per la lactància materna, al mateix temps que continuar amb la labor de visualització i normalització del fet d’alletar. No sempre ha sigut fàcil; en moments de crisis, no és estrany que les mares i els menors vegen atacats els seus drets, en nom d’una seguretat mal entesa i desinformada… i també ací hem hagut de fer-nos presents.

Per sort, a poc a poc, anem tornant a aquesta nova “normalitat”; tornem a traure els nostres projectes del congelador i a iniciar d’altres, a partir de l’aprenentatge vital que ens està oferint aquesta experiència. Els tallers de lactància virtuals, les xarrades i formacions online, l’adaptació i millora de la pàgina web,… s’uniran ara, entre altres, al Projecte del Calendari 2021, que reprenem plenes d’il·lusió.

Totes i tots som éssers extraordinaris; ho hem demostrat i ho continuarem fent. I en aquesta línia se situarà el calendari del pròxim any. Com sempre, el nostre objectiu serà visibilitzar i normalitzar la imatge de la mare que alleta; i en aquesta ocasió, ressaltar la figura de les mares, aqueixes dones que tot el poden… fins i tot en els pitjors escenaris.

També som conscients que la situació laboral, empresarial i econòmica és molt complicada, però des de la creença en la importància d’aquest projecte, demanem un any més col·laboració, ja que sense col·laboració econòmica ens resulta molt complicat tirar avant aquest projecte i tot el que implica, no sols la impressió sinó també la distribució a tots els centres de salut i hospitals de la Comunitat Valenciana, a més de regalar-lo a les nostres sòcies.

Per això, NECESSITEM trobar empreses col·laboradores, que vulguen implicar-se amb la lactància materna, si coneixes alguna empresa que estiga interessada a participar econòmicament en el projecte del Calendari 2021, per favor, fes-nos arribar el seu contacte. Enguany hem volgut posar-ho més fàcil i no demanarem aportació mínima.

Responsables del calendari: Ana V., Reme G., i Mayte C. Contacta per correu electrònic colabora@amamanta.es

Gràcies!!!!