Xarrada online: BLW Alimentació autoregulada pel bebé

La introducció de l’alimentació complementària és una de les majors preocupacions de mares i pares quan els seus bebés s’aproximen als sis mesos de vida. En els últims anys les associacions pediàtriques internacionals estan reconeixent la validesa del mètode Baby Led Weaning (BLW) perquè el bebé aprenga a menjar de manera autònoma.

Aquest mètode, pel qual el bebé se senta en els menjars amb la família compartint el moment social, contempla que el menor s’alimente per si mateix primer amb les mans i després amb els coberts. Entre els seus beneficis reconeguts, el BLW permet als bebés explorar el sabor, la textura, el color i l’olor. A més, encoratja la independència i la confiança i ajuda a desenvolupar la seua coordinació ull-rage i habilitats de mastegar.

Si vols conéixer més sobre aquest tema no et perdes aquesta xarrada que t’oferim de manera virtual el dissabte 25 d’abril a les 11h del matí, a càrrec de Deli García Antón, tècnic superior en dietètica i nutrició i assessora de BLW.

La xarrada es realitzarà des de la nostra aplicació de Zoom (ID 943 2795 1645) i des del nostre canal de youtube. S’obrirà la sessió una mica abans de les 11h perquè us connecteu. Podreu traslladar els vostres dubtes en aqueixes aplicacions perquè Deli us conteste.

Pots veure la xarrada en diferit al nostre canal, punxant l’enllaç: https://youtu.be/oteiKk_OCus