Xarrada sobre Alimentació Complementària en el TLM de Benaguasil

La introducció de l’alimentació complementària és una de les majors preocupacions de mares i pares quan els seus bebés s’aproximen als sis mesos de vida. Sorgeixen molts dubtes sobre el moment en el qual començar a introduir aliments, amb quina mena d’aliment comencem, per què, quins han de deixar-se per a més endavant, els no recomanats, com preparar-los o com i quan donar-los menjar.

De tot això i més parlarà Cintia Borja, IBCLC, infermera de pediatria, Màster en Nutrició Comunitària i responsable del taller de lactància del Centre de Salut Font de Sant Lluís. La xarrada tindrà lloc dijous que ve 27 de febrer a les 11 h en el Taller de lactància Benaguasil, a la sala del gimnàs (2n pis), situat en el C/ Verge del Pilar.

Aquesta xarrada l’ofereix Amamanta dins de les seues xarrades itinerants en tallers vinculats, és per tant un regal, per la qual cosa és gratuïta i no és necessari apuntar-s’hi. Pots vindre acompanyada.