IV Jornades d’Associacionisme i Voluntariat a l’Hospital Clínic

Amamanta participarà el dimarts 18 en les IV Jornades d’Associacionisme i Voluntariat organitzades pel Departament de Salut de l’Hospital Clínic-Malva-rosa de València, dirigides a professionals i públic interessat en el voluntariat. Eva Burset, assessora i coordinarora del voluntariat hospitalari d’Amamanta en el Clínic serà la responsable d’exposar la tasca que realitzem en aquest hospital des de 2018, tots els dilluns, dimecres i divendres, en la 6a planta de maternitat.

Compartirem la jornada amb altres associacions que realitzen també accions molt importants de voluntariat com són: AECC, ASPANION, ASLEUVAL, AVAPREM, etc. La jornada s’iniciarà a les 11 h i es clausurarà a les 13 h. Si vols veure el programa, punxa el següent enllaç