Xarrada de Sòl Pelvià en el taller de lactància de Sedaví

El taller d’Amamanta-Sedaví ha organitzat una interessant xarrada teoricopràctica sobre el sòl pelvià per a dimecres vinent 26 de febrer a les 11.30 h, en el Centre de Salut C/ Gómez Ferrer 1 de Sedaví, a càrrec de Lucía Berti.

Lucía Berti és fisioterapeuta especialitzada en ginecologia i obstetrícia i responsable de FISIOMUJER. En aquesta xarrada ens parlarà de la importància, cures i recuperació de la musculatura de la zona pèlvica durant l’embaràs i el postpart, com a manera de previndre i evitar problemes futurs.

Amb aquesta xarrada pretenem informar i assessorar les dones de la importància del treball de sòl pelvià. L’embaràs i el part són factors que predisposen a afeblir la musculatura perineal. És necessari que les dones coneguem el que és i com es pot recuperar en el postpart, amb això podrem evitar futures patologies i millorar la nostra qualitat de vida.

Es tracta d’una activitat gratuïta que ofereix Amamanta a través dels seus tallers, no necessites inscriure-t’hi.