Amamanta renova la seva directiva

Celebrem la nostra Assemblea General de Sòcies 2020. Com cada any, rendim comptes a les nostres sòcies sobre les nostres activitats de l’últim exercici, pressupost i activitats per al nou any. Un 2019 en el qual no hem parat. I un 2020 molt especial amb el nostre 20 aniversari.
Comptem amb una nova presidenta, Esther Coronado, que al costat de Pilar Abad com a secretària i Bàrbara Birigay com a tresorera, formaran el nou equip directiu. A més vam sumar noves vocals: Carmen Giner i Eva Burset, que completen una junta directiva que treballa amb enorme afecte i esforç per portar la lactància materna molt lluny i que les nostres sòcies se sentin molt orgulloses de l’associació a la qual pertanyen.
Transmetem un sentit gràcies a la nostra presidenta i secretària sortints, Ana Vicente i Reme García pel seu incalculable afecte i dedicació tots aquests anys