Participa en la mamella fallera

Des d’Amamanta realitzem contínuament diferents accions de visibilització de la lactància materna en tots els àmbits. Des del nostre calendari, fins a “mamellades” en llocs públics o participació en fires, exposicions fotogràfiques, xarrades, publicacions… Accions, en definitiva, de conscienciació i normalització d’un fet biocultural que sempre s’ha transmés generacionalment.

Coincidint amb la setmana festiva de Falles a València, sol·licitem a les mares des dels nostres tallers, i les nostres xarxes socials: Facebook, Instagram i Twitter, que ens ensenyeu com viviu les festes de foc i la pólvora amb les vostres lactàncies. Al llarg d’aquests dies de festa anirem recopilant les imatges que ens feu arribar, on mamella i festa siguen les protagonistes.

Perquè com que el pit no té horari, és a demanda i és un fet natural, ens complau veure com no hi ha cercavila, abillament o celebració que frene una lactància materna feliç i apoderada.

Podeu enviar les vostres fotos per correu electrònic a secretaria@amamanta.es, amb el vostre nom i el del bebé, la falla a la qual pertanyeu o l’acte faller en el qual es va prendre la foto, perquè puguem publicar-les en les nostres xarxes, com una manera de promocionar i difondre la lactància. Passeu-nos el vostre perfil perquè us puguem etiquetar en xarxes.

Visibilitzem la lactància materna també en festes!