2 març: Xarrada ‘Ser mare’ en el taller de Foios

“Ser mare” són dues paraules que estem acostumats a escoltar, i a les quals donem connotacions diferents segons la nostra experiència i etapa de la vida en la qual ens trobem. Quan parlem de ‘ser mare’ parlem des del ‘ser’ o des del ‘s’ha de ser’ des d’una perspectiva conscient i reflexiva?

El rol de ser mare o pare ens obri a descobrir quins patrons guien el nostre dia a dia. La maternitat es converteix en un camp adobat de dubtes, temors, inseguretats… en el qual moltes vegades ens sorprenem prenent decisions i actuant en contra del nostre vertader sentir.

L’arribada d’un nou Ésser a la família ens ofereix l’oportunitat de posar en pràctica tot allò en què verdaderament creiem. I això, dins d’una cultura basada en la preocupació i la por, requereix arriscar-se a soltar velles creences, atrevir-se a confiar en una mateixa i permetre’s gaudir de l’experiència, siga aquesta com siga.

Aquestes interessants reflexions les compartirem i ampliarem de la mà de M. José Lerma, psicòloga icoach, el dilluns 2 de març a les 19h en el taller de lactància del centre de salut de Foios, situat al carrer Ausiàs March.

La xarrada és oberta i gratuïta, pots vindre acompanyada del teu bebé i la teua parella, no és necessari apuntar-se en cap lloc.