3 Març: Taller temàtic Àvies en Benimàmet

Les àvies juguen un paper molt important en la nostra maternitat. Quan arriben els nets, elles troben un nou moment per a “maternar” sense l’obligació i l’exigència que van viure en les seues pròpies maternitats. Així, poden gaudir dels seus néts, jugar, abraçar, malcriar, sense la càrrega d’educar. Però per a elles a vegades no és fàcil, perquè han d’aprendre a entendre a la nova mare, entendre que la manera de criar li correspon a la mare, respectar les seues decisions, secundar-la incondicionalment.

Des del taller de lactància de Benimàmet, han decidit dedicar un dia especial per a aquestes meravelloses àvies, perquè vinguen, compartisquen els seus sentiments i siga un punt de trobada perquè àvies i mares puguen escoltar-se i aprendre les unes de les altres.

Si t’apeteix, acosta’t dimarts que ve 3 de març a les 17.30 h, pel taller de lactància de Benimàmet, en l’àrea maternal del Centre de Salut, situat en el C/ Enginyer Auban.