Xarrada sobre Son Infantil organitzada pel Taller de LM de Torís

El son del bebé és un tema que preocupa sovint els pares, sobretot perquè quan naix el bebé ens creem unes expectatives respecte al seu descans, potser condicionades en part per comentaris del nostre entorn, que moltes vegades no es compleixen. El son del bebé no té res a veure amb el de l’adult, i aquesta és una premissa de la qual tots i totes hauríem de partir.

Per a parlar del son infantil, us presentem aquesta enriquidora xarrada oferida per Igna Gormaz, especialista en son infantil respectuós, i certificada com a consultora de son. Igna ens parlarà de què esperar del son dels bebés, les expectatives poc realistes amb les quals iniciem la maternitat, els mites, el llit familiar, les principals hormones presents durant el son, el cansament, la importància de la cura de si mateixa, etc.

La xarrada serà dijous que ve 27 de febrer a les 10.30 h a Torís, en les instal·lacions de l’Associació de Mestresses de casa, situada en el C/ Jaume I núm. 18.

Aquesta xarrada l’ofereix Amamanta dins de les seues xarrades itinerants en tallers vinculats, és per tant un regal, per la qual cosa és gratuïta i no és necessari apuntar-s’hi. És molt interessant per a mares, pares i embarassades. No te la perdes!