5 març: Xarrada sobre BLW en el Taller de la Canyada

La introducció de l’alimentació complementària és una de les majors preocupacions de mares i pares quan els seus bebés s’aproximen als sis mesos de vida. En els últims anys, les associacions pediàtriques internacionals estan reconeixent la validesa del mètode Baby Led Weaning (BLW) perquè el bebé aprenga a menjar de manera autònoma.

Aquest mètode, pel qual el bebé s’assenta en les menjades amb la família compartint el moment social, contempla que el menor s’alimente per si mateix primer amb les mans i després amb els coberts. Entre els seus beneficis reconeguts, el BLW permet als bebés explorar el sabor, la textura, el color i l’olor. A més, encoratja la independència i la confiança i ajuda a desenvolupar la seua coordinació ull-mà i habilitats de mastegar.

Si vols conéixer més sobre aquest tema no et perdes aquesta xarrada que t’oferim el dijous 5 març a les 10.30 h en el Taller de lactància de la Canyada, en el Centre Social situat en la C/ Sant Vicent Ferrer núm. 8, a càrrec de Deli García Antón, tècnica superior en dietètica i nutrició i assessora de BLW.

Com sempre, es tracta d’una activitat gratuïta a la qual pots acudir acompanyada, no necessites inscriure-t’hi.