28 febrer: Taller de tallers de lactància

Amamanta et convida a participar en el Taller de tallers de lactància que tindrà lloc el divendres 28 de febrer a les 16.30 h, en la seu d’Amamanta: C/ Lluís Santàngel s/n de Vilamarxant, a l’edifici Centre de Convivència, primer pis.

Aquestes reunions que realitzem cada dos mesos tenen com a objectiu reunir les persones que realitzen tallers de lactància o desitgen posar en marxa un nou taller, i donar suport, informació, recursos…, en suma, compartir tot allò que té a veure amb el funcionament d’un taller aprofitant les sinergies que altres tallers poden aportar.

Si t’interessa saber més sobre els tallers de lactància, aportar la teua experiència, rebre suport per al teu taller o posar en marxa un, no dubtes a vindre i participar.

En aquesta ocasió oferirem, a més, una part formativa a càrrec de M. José Lerma (psicòloga i coach), que ens servirà de guia en el nostre procés d’acompanyament a les mares des dels tallers, ajudant-nos a reconéixer les nostres posicions des de la responsabilitat, les pors, etc.

Si t’interessa saber més sobre els tallers de lactància, aportar la teua experiència, rebre suport per al teu taller o posar en marxa un, no dubtes a vindre i participar.

Fem créixer la Xarxa de Tallers!!!