Espais amics de la LM

Amamanta posa en marxa aquest projecte per a crear xarxes d’espais que protegisquen, respecten i visibilitzen la lactància materna. Amb aquest projecte, tant els locals públics com privats que ho desitgen poden sol.licitar, a través de les seues plataformes veïnals, associacions de comerciants o ajuntaments, l’adhesió al projecte i crear aquesta xarxa d’espais amb la col·laboració d’Amamanta, per a ser «Espais amics de la lactància».

Als espais adherits se’ls proporcionarà un adhesiu distintiu que hauran de col·locar en un lloc visible, i facilitaran a les mares un lloc adequat, agradable i visible, perquè puguen alletar al seu bebé sense l’obligació d’adquirir o consumir en l’establiment o local.

Si t’interessa, pots descarregar-te les Bases del projecte i el document d’adhesió el qual, una vegada emplenat, ha de ser enviat per correu electrònic a secretaria@amamanta.es

BARRI DE RUSSAFA (València): Primer barri de València que ofereix la seua “Xarxa d’Espais Amics de la Lactància”. Aquest projecte sorgeix en el marc de «Ciutat Cuidadora» i és impulsat per les NAUS (Centre d’Innovació de l’Ajuntament de València) i l’Equip La Dula.

Amamanta, en unió amb la Plataforma per Russafa, associació veïnal proactiva en el barri, va desenvolupar aquest projecte que va veure la llum a l’octubre de 2019. Així, la “Xarxa d’Espais Amics i de la Lactància Materna a Russafa” compta ja amb més de 50 establiments del barri adherits a la xarxa. Pots consultar-los en aquest fullet.

Si eres comerciant o tens algun espai o local a Russafa i vols adherir-te a aquesta Xarxa, pots descarregar-te aquest imprés i enviar-lo per mail a xarxarussafalm@gmail.com